Versnellen, doorbreken en overtreffen!

Kies voor een robuust en toekomstgericht mentorprogramma

Samenvatting: Mentoring wordt erkend als een effectieve en impactvolle manier om professionals voor te bereiden op transities. Een mentor helpt zijn mentee bij het omgaan met complexe uitdagingen in zijn (of haar) zakelijke en privéleven en biedt een vertrouwd extern perspectief, vrij van politiek en eigenbelang. Mentoring geeft een waardevolle boost aan je persoonlijkheid en carrière.

Onze samenleving en economie zijn fundamenteel aan het veranderen, we bevinden ons in een revolutionair tijdperk met grote maatschappelijke verschuivingen die chaos en instabiliteit veroorzaken.

Hierdoor worden professionals, met een hoog ontwikkelpotentieel, geconfronteerd met een steeds groter aantal complexe beslissingen die hun persoonlijke en professionele groei beïnvloeden.

Bij het nemen van impactvolle beslissingen kan een sterke onafhankelijke professionele mentor een waardevolle ondersteuning zijn. Omdat wijsheid, inzicht, zelfreflectie en humor belangrijke ingrediënten zijn voor het ontdekken van je potentieel en levensbestemming.

Scherp en onderscheidend positioneren voor de toekomst

Effectieve een-op-een mentoring is gericht op de algehele persoonlijke en professionele ontwikkeling van de mentee. Het identificeren en ontwikkelen van kritieke vaardigheden is de kern van elk programma. Het bereiken van ongekende prestatieniveaus is het langetermijn doel en de intrinsieke waarde.

Mentees krijgen toegang tot expertise, netwerken, ondersteuning en begeleiding. En mentoring geeft mentees erkenning, herkenning en waardevolle ondersteuning bij het ontwikkelen van hun professionele stijl (i.c.m. een passend levensritme) en het opbouwen van sterkere emotionele en sociale intelligentie-vaardigheden.

Voor hoog presterende organisaties zijn effectieve mentorrelaties steeds belangrijker geworden. De vraag naar deze professionele vaardigheid groeit nu meer dan ooit omdat mentoren een cruciale rol hebben bij het behouden van talent, het behoud van een inclusief personeelsbestand en het opbouwen van organisatorische betrokkenheid te midden van crises.

Professionals met inspirerende en motiverende mentoren hebben tal van professionele voordelen, waaronder snellere vooruitgang, hogere beloningen, grotere betrokkenheid bij de organisatie, sterkere professionele identiteit en grotere algemene tevredenheid.

Een gestructureerd betekenisvol mentorprogramma op maat is geschikt voor junior & medior professionals met een hoog ontwikkelpotentieel en senior professionals van het hoogste kaliber die buitengewone resultaten willen realiseren.

Neem contact met ons op als je geïnspireerd bent door ons verhaal.

2020 – Team Uljée Business Services